lightstick.se


Ärrbildning risk vid hårtransplantation

Posted in Uncategorized by on the 21/02/2015

Hej! Jag är en kvinna som skulle vilja sänka min hårlinje med ca en cm. Har ni några före/efter bilder på en sådan utförd procedur? Hur lång tid tar själva transplantationen och efter hur lång tid syns inte ärren? Har ni något simuleringsprogram hos er där man får se ungefär hur man kommer att se ut på ett ungefär efter själva behandlingen?

Svar – Vi har en policy om att inte skicka bilder på patienter då risken alltid finns för att de hittar upp på internet utan kontroll för den fotograferade patienten i fråga. Har du möjlighet att komma till vår klinik kan vi titta på bilder och diskutera dina förutsättningar till en sänkning av hårlinjen. Det finns flera detaljer som måste undersökas – din hud i pannan (gällande risk för ärrbildning), densitet av hår i nacken, kvalitet på hår och färg med mer för att kunna uttala oss om vi vill erbjuda ett ingrepp och vad det skulle kosta. Generellt kan jag säga att det är ett relativt lätt ingrepp och tar cirka tre timmar totalt och inte inbegriper någon smärta. Vill du boka tid gör du det på 070 345 345. Denna undersökning är kostnadsfri. Har du inte möjlighet att komma kan du skicka några bilder så kan jag göra en första enklare bedömning av situationen.

Comments are closed.