lightstick.se


Magisk formel mot alopecia areata

Posted in Uncategorized by on the 21/02/2015

Hej
jag har fått diagnosen Alopecia, jag har tappat allt mitt huvudhår.
Det är ca 1 år sen jag rakade bort de sista tofsarna jag hade kvar.
Det kommer lite vitt hår mitt uppe på hjässan men annars är jag blank över hela huvudet. Jag använder peruker. Har ni något magiskt mot min diagnos?

Hej – det finns tyvärr ingen magisk lösning för denna typ av sjukdom. Vi har flera lyckade patienter som genomgått behandling men naturligtvis patienter där resultatet varit mindre lyckat. Vi ser att i ungefärligen 60 procent av fallen för vi en nytillväxt av hår. Det är inte säkert att i alla dessa fall att håret kommer tillbaka helt komplett över hela huvudet. Nedan ser du en tjej som började i september och nu är på bättringsvägen. Villl också poängtera att vi inte botar sjukdomen alopecia areata utan endast lindrar den genom att få håret att växa tillbaka. Sjukdomen ligger för alltid kvar i kroppen.

Hej Ulf – Tack så mycket för ditt ärliga och raka svar. Jag har lärt mig att känna mig fin i perukerna. De ser fantastiskt äkta ut även om sorgen att inte ha mitt långa fina hår fortfarande värker i hjärtat. Min dotter gör extensions för att få långt hår som kompisarna har och ditt svar får mig att le, eftersom man ”luras” på en massa produkter som ska göra så håret växer och blir starkare osv.

Comments are closed.