lightstick.se


Ögonbryn går att återskapa

Posted in Uncategorized by on the 21/02/2015

Hej!

Jag är född utan ögonbryn. Har målat i dem många år nu. Jag har funderat på ögonbrynstatuering men överväger nu till en ögonbrynstransplantation. Vad kostar det? Är det en garanti att det funkar? För och nackdelar?

Hej Annika – Lite beroende på hur de ser ut i dag så handlar det om 21-23 000 kronor. Vi måste också kontrollera hur ditt hår som skall flyttas mår och hur det skall gå till. Det allra bästa är att träffas snarast och undersöka alla detaljer och du kan då få ett exakt svar.

Det kommer garanterat att fungera väl så länge du är frisk vid operationen. För och nackdelar – den frågan är mer vill du ha äkta hår i ögonbrynen eller vill du måla – har du pengarna eller inte. Har du pengarna och vill ha dina egna hårstrån så löser vi absolut detta. Ingreppet går relativt fort och görs i lokalbedövning så du kommer inte känna något obehag.

Comments are closed.